If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Зад огледалото на стъклото електронна антенка ,ама ако искаш да не се виждат кабели ще е малко трудно скриването ,трябва тапицерията на тавана да се махне или поне поотвори леко !
А може и на задното стъкло.
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Абе май има нещо вярно в това, щото на моята колица не я виждам никъде пък имам кабел за антена и се хваща перфектно радиото.Имам едно съмнение че се намина на задния прозорец,щото там имам нещо като лепенка в горния край ама така и не съм обръщал внимание
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Абе май има нещо вярно в това, щото на моята колица не я виждам никъде пък имам кабел за антена и се хваща перфектно радиото.Имам едно съмнение че се намина на задния прозорец,щото там имам нещо като лепенка в горния край ама така и не съм обръщал внимание
Усилвателя за антената се намирал зад тапицерията на задната дясна колонка. Възможно ли е той да прави мизерии или нещо мухлясали връзки с реотана/антената?
Да, те са отделени и не топлят. Сега разбрах защо.
И аз, и аз!!!
Хехе... тъкмо преди седмица ми докривя, като видях, че горните "два реотана не греят", а сега като го прочетох, направо ми "ремонтирахте" настроението!!! Благодарско!
Comment